2014-01-30 14:12Pressmeddelande

Sofi till final i Väsby melodifestival

Sofi Fagernäs är Lidingös representant i finalen av melodifestivalen för personer med intellektuell eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, den enda festivalen i sitt slag i landet.

Finalen i melodifestivalen äger rum lördagen den 8 februari 2014 kl 18.30 då artister från hela landet framför kända och okända schlagerlåtar. Arenan är mässhallen på Scandic Infra City i Upplands Väsby med plats för 1200 besökare.

– Alla artister är olika och bra på olika sätt, men jag tror på girlpower och den låt jag har valt. Låten är som jag är som person, och jag tycker jag kan uttrycka det i min show, säger Sofi Fagernäs som framför melodin Flytta på dig.

Väsby melodifestival arrangeras för fjärde året i rad och tävlingen växer i omfång för varje år. På plats finns laddade artister från hela landet, levande orkester under ledning av Per-Ove Stålknapp samt konferencierproffset Tommy Fagerberg med sin nya kollega Fredrik Berling. Det är sammanlagt 14 bidrag som ska framföras.

– Vi ser fram emot ett fullsatt Scandic Infra City och en färgsprakande show, taggade artister och en jublande publik säger Yvonne Boberg, chef för Väsby Stöd och initiativtagare till Väsby melodifestival.

Följ oss på:
Facebook, Twitter eller Youtube


Om Lidingö stad

På Lidingö sätter vi hälsa, friskvård och friluftsliv i centrum. Här arrangeras varje år världens största terränglopp, Lidingöloppet, med tiotusentals deltagare och seglartävlingen Lidingö Runt med flera hundra båtar. Här finns Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum Bosön och Millesgården, ett konstverk i sig. Lidingö har drygt 45 000 invånare och ligger knappt tio minuter från Stockholms city.


Kontaktpersoner

Ulf Pettersson
Pressansvarig
Ulf Pettersson
Kristina Hagbard
Kommunikationschef
Kristina Hagbard
Daniel Broman
Stadsdirektör
Daniel Broman
Daniel Källenfors, M
Kommunstyrelsens ordförande
Daniel Källenfors, M
Birgitta Sköld, LP
Ordf. miljö- och stadsbyggnadsnämnden (LP)
Birgitta Sköld, LP
Carl-Johan Schiller, KD
Kommunalråd
Carl-Johan Schiller, KD
Cecilia Haslum
Personalchef
Cecilia Haslum