2013-02-19 14:27Pressmeddelande

Scen för Lidingöförfattare

null

En öppen scen för Lidingöförfattare där de fritt kan tala om sitt skrivande, sina böcker och sina drivkrafter. En sådan scen har saknats men blir nu verklighet på Lidingö stadsbibliotek. Den 16 mars slås portarna upp.

Lidingöförfattare i alla åldrar, etablerade eller på väg att bli, alla är välkomna till Lidingös nya författarscen i Lidingö stadsbibliotek. Petra Olsson är programansvarig på biblioteket och håller i trådarna inför premiären den 16 mars.

- På scenen får författare berätta om sitt skrivande, femton minuter vardera. Här får de chansen att möta både gamla och nya läsare och kanske inspirera fler att börja skriva, säger Petra Olsson.

Besökarna får komma och gå som de vill, fritt inträde och ingen föranmälan behövs om man vill lyssna. Vill man däremot framträda krävs föranmälan. Faller försöket väl ut så kommer Lidingös författarscen att bli ett återkommande inslag i bibliotekets verksamhet.

 

För mer information
Petra Olsson, programansvarig Lidingö stadsbibliotek
petra.olsson@lidingo.se
Telefon: 08-731 37 63

Följ oss på:
Facebook, Twitter eller Youtube


Om Lidingö stad

På Lidingö sätter vi hälsa, friskvård och friluftsliv i centrum. Här arrangeras varje år världens största terränglopp, Lidingöloppet, med tiotusentals deltagare och seglartävlingen Lidingö Runt med flera hundra båtar. Här finns Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum Bosön och Millesgården, ett konstverk i sig. Lidingö har drygt 45 000 invånare och ligger knappt tio minuter från Stockholms city.


Kontaktpersoner

Ulf Pettersson
Pressansvarig
Ulf Pettersson
Kristina Hagbard
Kommunikationschef
Kristina Hagbard
Daniel Broman
Stadsdirektör
Daniel Broman
Daniel Källenfors, M
Kommunstyrelsens ordförande
Daniel Källenfors, M
Birgitta Sköld, LP
Ordf. miljö- och stadsbyggnadsnämnden (LP)
Birgitta Sköld, LP
Carl-Johan Schiller, KD
Kommunalråd
Carl-Johan Schiller, KD
Cecilia Haslum
Personalchef
Cecilia Haslum