2019-10-21 13:14Pressmeddelande

​Ny utvecklingschef i Lidingö stad

null

Sara Penje blir ny utvecklingschef i Lidingö stad. Sara kommer närmast från tjänsten som utvecklingschef på lärande- och kulturförvaltningen.

Den nya utvecklingschefen i Lidingö stad hämtas från de egna leden. Sara Penje, som tidigare varit ansvarig för utvecklingsfrågor på lärande och kulturförvaltningen, får nu ansvaret att driva digitaliseringsarbetet och annan verksamhetsutveckling vidare inom hela staden.

- Det är ett spännande uppdrag att nu få arbeta med ett bredare perspektiv. Sveriges kommuner står inför flera stora utmaningar och ett aktivt utvecklingsarbete är avgörande för att kunna möta dessa. Här ligger Lidingö i framkant och det arbetet måste fortsätta, säger Sara Penje.

- Sara har bidraget mycket till utvecklingen på lärande- och kulturförvaltningen under de senaste åren. En stor fördel är att hon redan har ett brett kontaktnät av både externa och interna kontakter och kanaler från sitt tidigare uppdrag, säger stadsdirektör Daniel Broman.

Sara Penje påbörjar sitt nya arbete den 4 november.


För mer information

Daniel Broman, stadsdirektör
Tel: 08-731 34 82
E-post: daniel.broman@lidingo.se

Sara Penje, ny utvecklingschef
Tel: 08-731 46 83
E-post: sara.penje@lidingo.se

Följ oss på:
Facebook, Twitter eller Youtube


Om Lidingö stad

På Lidingö sätter vi hälsa, friskvård och friluftsliv i centrum. Här arrangeras varje år världens största terränglopp, Lidingöloppet, med tiotusentals deltagare och seglartävlingen Lidingö Runt med flera hundra båtar. Här finns Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum Bosön och Millesgården, ett konstverk i sig. Lidingö har drygt 45 000 invånare och ligger knappt tio minuter från Stockholms city.


Kontaktpersoner

Ulf Pettersson
Pressansvarig
Ulf Pettersson
Kristina Hagbard
Kommunikationschef
Kristina Hagbard
Daniel Broman
Stadsdirektör
Daniel Broman
Daniel Källenfors, M
Kommunstyrelsens ordförande
Daniel Källenfors, M
Birgitta Sköld, LP
Ordf. miljö- och stadsbyggnadsnämnden (LP)
Birgitta Sköld, LP
Carl-Johan Schiller, KD
Kommunalråd
Carl-Johan Schiller, KD
Cecilia Haslum
Personalchef
Cecilia Haslum