2015-04-09 08:00Pressmeddelande

Lidingös första egna jobbmässa

null

Arrangörsstaben bakom Lidingös första jobbmässa, fr. v: Katarina Palmstierna, Henrik Cederberg, Anna af Geijerstam och Cristina Erikson. Foto Lidingö stad.

Genom Norra länkens tunnlar kommer Lidingö allt närmare. För att fira och uppmärksamma den ökade tillgängligheten till ön arrangerar Lidingö stad sin första egna jobbmässa i samarbete med Arbetsförmedlingen och organisationen Företagarna.

Via Norra länken, ny Lidingöbana och utvecklad kollektiv sjötrafik kommer Lidingö allt närmare övriga Stockholmsregionen. Arrangörerna av Lidingö Jobbmässa vill nu sätta ön på kartan som en allt attraktivare arbetsmarknad för arbetssökande i hela länet.

- Lidingö blir mer tillgängligt, både för kunder och anställda. För både arbetsgivare och arbetstagare så är detta en avgörande faktor inför valet av etableringsort, säger Lidingö stads näringslivschef Cristina Erikson som är en av arrangörerna till Jobbmässan.

Mässan äger rum i stadshusets entréhall 14 april mellan klockan 14 – 18 och upplägget är okomplicerat och kostnadsfritt för både utställare och besökare.

- Det personliga mötet står i fokus, arbetsgivare och arbetstagare får chans att göra ett personligt intryck. Här möts man öga mot öga, säger säger Katarina Palmstierna från föreningen Företagarna.

På mässan möter de arbetssökande öns näringsliv och olika verksamheter inom offentlig sektor. Antingen har man anställningsbehov nu eller också senare, det viktiga är att informera och knyta kontakter.

- Erfarenhetsmässigt ser vi att det inte alltid går att förlita sig på CV som verktyg för att träffa rätt, jobbmässor och rekryteringsträffar är det överlägset bästa sättet, säger Ann af Geijerstam från Arbetsförmedlingen.

Lidingö Jobbmässa
Tid: 14 april, kl 14.00 – 18.00.
Plats: Stadshusets entréhall, Stockholmsvägen 50

För mer information

Cristina Erikson, näringslivschef i Lidingö stad
Tel: 0730-79 33 09
E-post: cristina.erikson@lidingo.se,

Katarina Palmstierna, föreningen Företagarna
Tel: 070-577 65 12
E-post: katarina@palmstierna.com,

Anna af Geijerstam, Arbetsförmedlingen/Jobbsökarna
Tel: 010-488 22 51
E-post: ann.af-geijerstam@arbetsformedlingen.se

Följ oss på:
Facebook, Twitter eller Youtube


Om Lidingö stad

På Lidingö sätter vi hälsa, friskvård och friluftsliv i centrum. Här arrangeras varje år världens största terränglopp, Lidingöloppet, med tiotusentals deltagare och seglartävlingen Lidingö Runt med flera hundra båtar. Här finns Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum Bosön och Millesgården, ett konstverk i sig. Lidingö har drygt 45 000 invånare och ligger knappt tio minuter från Stockholms city.


Kontaktpersoner

Ulf Pettersson
Pressansvarig
Ulf Pettersson
Kristina Hagbard
Kommunikationschef
Kristina Hagbard
Daniel Broman
Stadsdirektör
Daniel Broman
Daniel Källenfors, M
Kommunstyrelsens ordförande
Daniel Källenfors, M
Birgitta Sköld, LP
Ordf. miljö- och stadsbyggnadsnämnden (LP)
Birgitta Sköld, LP
Carl-Johan Schiller, KD
Kommunalråd
Carl-Johan Schiller, KD
Cecilia Haslum
Personalchef
Cecilia Haslum