2013-05-16 15:56Pressmeddelande

Lidingö stad prisas

null

Vid tidningen Fokus kommunranking Här är det bäst att bo 2013 placerade sig Lidingö som den tredje bästa platsen att bo på av landets 290 kommuner. I de olika delkategorierna placerade sig Lidingö på andraplats som plats att bo i som äldre och som plats att arbeta på. Totalplaceringen är en förbättring från förra årets 13:e plats. 

- Det här är ett kvitto på att Lidingö utvecklas i rätt riktning. Vi har en bra äldreomsorg, ett bra näringslivsklimat. Lidingö är en  kommun med framtidstro, säger kommunstyrelsens ordförande Paul Lindquist som idag tog emot utmärkelserna vid prisutdelningen på Piperska muren i Stockholm. 

För mer information
Paul Lindquist, kommunstyrelsens ordförande (M)
Tel: 073-079 30 50

 

Följ oss på:
Facebook, Twitter eller Youtube


Om Lidingö stad

På Lidingö sätter vi hälsa, friskvård och friluftsliv i centrum. Här arrangeras varje år världens största terränglopp, Lidingöloppet, med tiotusentals deltagare och seglartävlingen Lidingö Runt med flera hundra båtar. Här finns Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum Bosön och Millesgården, ett konstverk i sig. Lidingö har drygt 45 000 invånare och ligger knappt tio minuter från Stockholms city.


Kontaktpersoner

Ulf Pettersson
Pressansvarig
Ulf Pettersson
Kristina Hagbard
Kommunikationschef
Kristina Hagbard
Daniel Broman
Stadsdirektör
Daniel Broman
Daniel Källenfors, M
Kommunstyrelsens ordförande
Daniel Källenfors, M
Birgitta Sköld, LP
Ordf. miljö- och stadsbyggnadsnämnden (LP)
Birgitta Sköld, LP
Carl-Johan Schiller, KD
Kommunalråd
Carl-Johan Schiller, KD
Cecilia Haslum
Personalchef
Cecilia Haslum