2012-02-16 10:54Pressmeddelande

Invigning av Torsviks nya förskola

Den 17 februari invigs Torsviks nya förskola av utbildningsnämndens ordförande Rune Nordström.

Torsviks nya förskola är certifierad som miljöbyggnad och anpassad efter  tre åldersblandade avdelningar. Fredagen den 17 februari klockan 10.30 klipper utbildningsnämndens ordförande bandet.  Därefter bjuds det på kaffe, te och juice. Naturligtvis finns det möjlighet att se sig om i förskolans nya, fina miljöer, både inne och ute.

Förskolechef Marie Öhman har, tillsammans med personal, barn och föräldrar, länge sett fram emot flytten till den nya förskolan.

– Det har fungerat bra även i de tillfälliga lokalerna, säger Marie Öhman, men vi är väldigt glada över att få flytta i våra nya, fräscha lokaler.

Torsviks förskola rymmer drygt hundra barn mellan 1-5 år, fördelade på tre avdelningar. De tidigare lokalerna drabbades av mögel och verksamheten utrymdes i juni 2009. Vid årsskiftet 2010/2011 påbörjades bygget av den nya förskolan. Verksamheten har fram till inflyttningen i januari 2012 rymts i paviljonger vid Torviks förskola.

Tid: Fredagen den 17 februari kl 10.30

Plats: Torsviks förskola, Torshammarvägen 4, Lidingö

För mer information kontakta:
Marie Öhman, förskolechef, 073-079 36 40


Om Lidingö stad

På Lidingö sätter vi hälsa, friskvård och friluftsliv i centrum. Här arrangeras varje år världens största terränglopp, Lidingöloppet, med tiotusentals deltagare och seglartävlingen Lidingö Runt med flera hundra båtar. Här finns Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum Bosön och Millesgården, ett konstverk i sig. Lidingö har drygt 45 000 invånare och ligger knappt tio minuter från Stockholms city.


Kontaktpersoner

Ulf Pettersson
Pressansvarig
Ulf Pettersson
Kristina Hagbard
Kommunikationschef
Kristina Hagbard
Daniel Broman
Stadsdirektör
Daniel Broman
Daniel Källenfors, M
Kommunstyrelsens ordförande
Daniel Källenfors, M
Birgitta Sköld, LP
Ordf. miljö- och stadsbyggnadsnämnden (LP)
Birgitta Sköld, LP
Carl-Johan Schiller, KD
Kommunalråd
Carl-Johan Schiller, KD
Cecilia Haslum
Personalchef
Cecilia Haslum