2016-01-13 13:32Pressmeddelande

Inspirerande mässa om barns lärande

null

Under två dagar tar fritidshemmen över entréhallen i Lidingö stadshus. Det blir utställningar, workshops, välgörenhetsgala, musik och mycket mer. På mässan berättar personal på Lidingös fritidshem om sitt arbete och hur de stärker barnen i sitt lärande. Det blir ett tillfälle att mötas och att bli inspirerad.

- Fritidshemsmässan vänder sig både inåt till den egna personalen och utåt till föräldrar, anhöriga och en intresserad allmänhet. Är man nyfiken på vad barnen får lära sig och göra på sitt fritidshem så är mässan ett bra tillfälle att se hur verksamheten ser ut, säger Lotta Öijerstedt, elevhälsochef i den kommunala grundskolan och en av projektledarna för Fritidshemsmässan.

Mässan invigs klockan 10.00 den 14 januari av Vera Sandin, verksamhetschef för de kommunala grundskolorna och Bo skolas fritidshem sjunger och underhåller. Det finns också möjlighet att nominera årets fritidshemsperson, en eldsjäl som gör det där lilla extra.

Plats: Lidingö stadshus, Stockholmsvägen 50
Tid: 14 januari klockan 10.00-18.00, 15 januari klockan 08.30-15.00

För mer information
Lotta Öijerstedt,elevhälsochef kommunala grundskolor
Tel: 070-722 12 27
E-post: lotta.oijerstedt@lidingo.se

Jarko Tuisku, biträdande rektor
Tel: 08-731 49 73
E-post: jarko.tuisku@lidingo.se

Följ oss på:
Facebook, Twitter eller Youtube


Om Lidingö stad

På Lidingö sätter vi hälsa, friskvård och friluftsliv i centrum. Här arrangeras varje år världens största terränglopp, Lidingöloppet, med tiotusentals deltagare och seglartävlingen Lidingö Runt med flera hundra båtar. Här finns Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum Bosön och Millesgården, ett konstverk i sig. Lidingö har drygt 45 000 invånare och ligger knappt tio minuter från Stockholms city.


Kontaktpersoner

Ulf Pettersson
Pressansvarig
Ulf Pettersson
Kristina Hagbard
Kommunikationschef
Kristina Hagbard
Daniel Broman
Stadsdirektör
Daniel Broman
Daniel Källenfors, M
Kommunstyrelsens ordförande
Daniel Källenfors, M
Birgitta Sköld, LP
Ordf. miljö- och stadsbyggnadsnämnden (LP)
Birgitta Sköld, LP
Carl-Johan Schiller, KD
Kommunalråd
Carl-Johan Schiller, KD
Cecilia Haslum
Personalchef
Cecilia Haslum