2019-01-24 13:21Pressmeddelande

INFERNO - En djävulsk musikhumorföreställning

null

Den 10 februari har INFERNO premiär. Då ställer sig 40 Lidingöungdomar på Elverkets scen och ger en djävulusiskt rolig musikshow.

Vad gör man inte för att uppfylla en dröm? Drömmen om att bli känd, att bli en stjärna, att bli ihågkommen av alla. Alice är en enkel assistent som av en serie misstag förväxlas med artisten Armin Piccolo. Snart blir hon neddragen i infernots djupaste kretsar och dömd till en evighet i det musikaliska helvetet. Vägen ut kantas av bortslängda instrument, bortglömda artister, sönderspelade melodier, Antonio Salieri och ABBA.

- 15 ungdomar från Sagateatern och 22 unga musiker från Lidingö musikskola har tillsammans skapat en djävulusiskt rolig show som flirtar med Alice i underlandet och Dantes inferno. Vi kommer bokstavligt talat att gå ner i helvetet. Fast det är kul, säger Dejan Grabus som är producent för föreställningen.

Inferno är en musikalisk föreställning producerad och framförd av Lidingöungdomar i samarbete med Sagateatern, Lidingö musikskola, Ungdomskultur och Skärsätragården med stöd av stiftelsen Musikliv i Lidingö.


För mer information
www.infernolidingo.se

Bilder
https://drive.google.com/open?id=1TCufvJqIJmI442i3JfSuOdrPx2YTA3tS

Kontakt
Dejan Grabus, producent
Tel: +46706544106
E-post: dejan.grabus@lidingo.se

Följ oss på:
Facebook, Twitter eller Youtube


Om Lidingö stad

På Lidingö sätter vi hälsa, friskvård och friluftsliv i centrum. Här arrangeras varje år världens största terränglopp, Lidingöloppet, med tiotusentals deltagare och seglartävlingen Lidingö Runt med flera hundra båtar. Här finns Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum Bosön och Millesgården, ett konstverk i sig. Lidingö har drygt 45 000 invånare och ligger knappt tio minuter från Stockholms city.


Kontaktpersoner

Ulf Pettersson
Pressansvarig
Ulf Pettersson
Kristina Hagbard
Kommunikationschef
Kristina Hagbard
Daniel Broman
Stadsdirektör
Daniel Broman
Daniel Källenfors, M
Kommunstyrelsens ordförande
Daniel Källenfors, M
Birgitta Sköld, LP
Ordf. miljö- och stadsbyggnadsnämnden (LP)
Birgitta Sköld, LP
Carl-Johan Schiller, KD
Kommunalråd
Carl-Johan Schiller, KD
Cecilia Haslum
Personalchef
Cecilia Haslum